Medlemskap i föreningen

Inval av nya medlemmar sker på styrelsemöte närmast efter det att kriterierna för medlemskap är uppfyllda. (datum för styrelsemöte framgår av kalendern).

För tillfället tar vi bara emot ansökningar där personen har egen luftpistol, Vi har inga till utlåning!

Den som antas som medlem ska ha gjort sig känd som pålitlig, omdömesgill, laglydig och ska kunna lämna referenser. Medlemskap kan bara beviljas fysisk person.

Den som söker medlemskap måste uppvisa ett ”rent” utdrag ur polisens belastningsregister.
Blanketten heter ”Belastningsregister 9§ (442.3) 1 st lagen” och den
skaffar du hos Polisenhttp://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Hur du fyller i blanketten ser du här:

Läs även klubbens stadgar: Här

Aktiv: 300 kr per år.
Träningsavgift: 10:-/träning 10m hallen och 20:-/träning 50m hallen

Barn till makar/sambor som båda är aktiva och betalar full avgift är gratis medlemmar upp t o m det år de fyller 20 år.

Medlemsavgiften ska betalas in senast den 31 december (befintliga medlemmar) och före inval för nya medlemmar.

Föreningen använder sig av bankgirokontot 5292-4644 och swish 1234487146.
Skriv in namn, personnr och medlemsavgift som meddelande.

Startavgift tävlingar
Inga startavgifter för våra interna tävlingar. De ingår i medlemsavgiften.

Tävlingslicenser
1997 införde Svenska Pistolskytteförbundet en regel om att alla skyttar som vill delta i nationella tävlingar måste ha ett pistolskyttekort. Kortet är personligt och erhålls genom ett skriftligt prov. Detta prov genomförs under nybörjarutbildningen. Kostnaden för prov och kort är 50 kr och går till förbundet. Som aktiv medlem får du utan kostnad hem tidningen ”Nationellt Pistolskytte”.

En tävlingslicens behövs för externa sportskyttetävlingar. Det löses av skytten själv genom en direkt inbetalning till SvSF. Kostnad 300 kr för senior och 150 kr för junior per år.
Meddela ordförand för inläggning på ”Idrott-on-line”. Tidningen Skyttesport skickas hem i brevlådan.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress: